top of page

Hairextensions

Alle hairextensions bij Des hairextensions zijn van echt haar. Al het haar komt uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar ruim 20.000.000 bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempel kappers. Zij scheren uit dankbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buiten gewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc. Ook wel Virgin Hair genoemd.

Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor hairextensions.

Hoe lang kunnen de extensions blijven zitten?

De hairextensions kunnen met de juiste verzorging 9 tot 12 maanden blijven zitten.Om de 4 tot 5 maanden worden waxhairextensions herplaatst (indien gewenst). Om de 2 tot 3 maanden worden mcroringshairextensions herplaatst. Het is noodzakelijk dat je hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Hiermee voorkom je schade aan het haar. 

Hoeveel hairextensions heb ik nodig?

Dat hangt van uw eigen haar en wensen af. Hoe dikker het haar hoe meer hairextensions u nodig heeft. Volume behandelingen beginnen vanaf 50 hairextensions. Verlengingen kunnen uitlopen t/m 200 hairextensions. Dit is geheel afhankelijk van uw haardikte. Hoe dikker het haar, hoe meer extensions u nodig heeft om dit netjes over te laten lopen in de verlenging. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend eerlijk persoonlijk advies. 

Nagels en voetenverzorging

Gellak

Gellak is een combinatie van gel met nagellak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het resultaat mag er zijn: prachtige nagels met een sublieme glans, die er minimaal 14 dagen fantastisch uit zien. Verstevigt de eigen nagel en beschadigt deze niet, is eenvoudig en snel aan te brengen.Het droogt onder een UV lamp en is dan direct droog en uitgehard.

Kunstnagels

Voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt, zijn er kunstnagels. Bij Des hairextensions en nails wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten. Een verlenging wordt gemaakt met tips of sjablonen. De afwerking kan op twee verschillende niveaus: met acryl of gel.

Voetenverzorging

Tijdens deze behandeling kunt u heerlijk ontspannen in de behandelstoel. De voetenverzorging bestaat uit:voetbad, reinigen nagels en nagelriemen, verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en vijlen, scrub, mask en als last een verzorgende voetencrème. Als u dat wenst, dan kunnen wij uw nagels uiteraard ook voorzien van een mooie lak, gellak of French pedicure.

Manicure

Een standaard manicurebehandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen, het verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en tenslotte het vijlen en lakken van de nagels. Een spa manicure behandeling is een standaard manicure behandeling uitgebreid met een scrubbehandeling, maskbehandelijng en De standaard behandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld nail-art of een French manicure.

bottom of page